Cum Platesc

Important : Pentru a putea plati, trebuie mai intai sa va autentificati la Contul dvs , sau daca nu aveti un Cont , puteti sa creati un Cont nou la magazinul nostru.

PUNEM LA DISPOZITIA CLIENTILOR NOSTRI 2 METODE DE PLATA.

- Plata prin ramburs

Alegand aceasta metoda de plata veti achita valoarea produsului in momentul in care coletul este adus de curier la domiciliul dvs..

Nota : acesta metoda de plata nu este valabila in cazul in care doriti ca destinatarul cadoului sa fie o alta persoana decat Dvs.

- Plata prin Transfer Bancar

Dupa ce ati cumparat cadoul de la Magazinul nostru Online veti merge la orice banca si veti depune contravaloarea produselor cumparate in contul nostru bancar pe care il precizam in email-ul ce il primiti la confirmarea comenzii facute la acest Magazin Online. Cadoul va fi livrat numai dupa ce vom avea confirmarea platii facute de dvs..
In cazul comenzilor mari, pentru a lua unele masuri de siguranta, va putem cere sa faceti plata prin transfer bancar (chiar daca ati ales initial metoda platii prin Ramburs), acest lucru se poate intampla mai ales in cazul in care clientul este nou la acest magazin si a facut o comanda atipica in ceea ce priveste numarul produselor sau valoarea comenzii.

---------------------------------------------------------------------------------

Va multumim ca ati avut rabdarea sa cititi acesti pasi !
Daca aveti orice nelamurire asupra metodelor de comanda expuse mai sus, va rugam sa ne contactati la e-mail contact@cadouripro.ro

Satisfactia clientilor nostri este prioritara in activitatea noastra!