Livrare & Returnare

CadouriPro.ro poate expedia comanda dumneavoastra la orice adresa din Romania.

TERMENUL DE LIVRARE


Comenzile ce se primesc in timpul saptamanii sunt expediate in a treia zi lucratoare. Timpul de procesare al comenzii este de 3-4 zile lucratoare.

CALCULAREA COSTURILOR DE TRANSPORT

Livrarea comenzilor se face fie prin serviciile companiei de curierat rapid Fan Courier/Sameday caz in care transportul costa 20 ron
(in localitatiile in care firma de curierat are un sediu) fie prin serviciile Postei Romane, caz in care livrarea costa 15 ron, iar coletul ajunge la Oficiul Postal de care apartineti in maxim 5 zile lucratoare.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 RON va punem la dispozitie livrare gratuita.

Daca sunteti din orasul Cluj Napoca puteti opta pentru ridicare personala de la sediul nostru. In acest caz, veti fi contactat(a) de un reprezentant cadouripro.ro pentru a stabili unde si cand se va face livrarea, costurile fiind zero.


TIMPI DE DISTRIBUTIE prin CURIER:

24 - 48 - 72 ore lucratoare.

Serviciul de curierat rapid garanteaza livrarea pachetelor in timp de 48 ore. Totusi exita cazuri cand din anumite motive (ce nu depind de noi) produsul sa fie livrat in timp de 48 sau 72 ore.

Motive pentru care o comanda poate fi livrata in mai mult de 48 ore:
- vreme rea (inundatii, viscol etc);
- motive tehnice (avarii, accidente rutiere, probleme tehnice ale masinii care transporta colete intre doua orase);
- distanta mare dintre localitatea dvs. si un drum european sau national important (acesta situatie poate sa apara in cazul comunelor si satelor pentru care curierul rapid trebuie sa devieze distante mari fata de rutele obisnuite pentru a efectua livrarea);
- alte motive care pot inatrzia livrarile si care nu pot fi aticipate de compania noastra sau cea de curierat rapid cu care colabora.

Firma de curierat rapid cu care colaboram este Fan Courier Curieratul rapid asigura livrarea coletelor in orice localitate din Romania (pentru mai multe detalii puteti consulta site-ul www.fancourier.ro).

PRELUAREA COLETULUI : livrarea se face pana la usa dvs.

TIMPI DE DISTRIBUTIE prin POSTA ROMANA:

4 - 5 zile lucratoare.

Posta Romana garanteaza livrarea pachetelor in timp de 4-5 zile lucratoare. Coletul se ridica de la Oficiul postal de care apartine adresa de livrare

POLITICA DE RETURURI:

Ne puteti returna produsul (produsele) cumparat (cumparate) si achitat (achitate) in termen de 30 zile de la primirea acestuia (acestora), in urmatoarele situatii:

- Produsul este deteriorat sau defect;

- Ati primit alt produs decat cel comandat;

- Diferenta dintre imaginea produselor din magazin si cel primit de dumneavoastra este evidenta si se dovedeste (inclusiv diferenta de culori dar nu si cea de nuanta).

Pentru motivele aratate mai sus aveti la alegerea doua optiuni:

1. Vom inlocui produsul deteriorat, caz in care nu va mai trebui sa achitati dumneavoastra contravaloarea transportului. Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca produsul este deteriorat, va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la serviciul nostru de produse deteriorate. Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar, orice reclamatie ulterioara este nula. Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa: contact@cadouripro.ro.

2. Veti primi integral suma pe care ati cheltuit-o, inclusiv taxele de manipulare, expediere si transport. Veti primi prin e-mail instructiuni cu privire la punerea in practica a optiunii alese.

RETURNAREA PRODUSULUI

- Produsul trebuie returnat, pe cat posibil, in ambalajul original.

- Costurile transportului la retur nu se inapoiaza. Vom accepta numai pachetele care au taxe de transport preplatite.

- Produsul returnat trebuie asigurat la valoarea lui reala prin transportator. Confirmarea de primire este obligatorie.

- Returnarea banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.

Produsul nu se despagubeste daca:

- Motivul de returnare este subiectiv si nu se refera la caracteristicile produsului sau la calitatea lui;

- Va razganditi dupa ce produsul a fost comandat si ati efectuat plata, daca nu apare una din conditiile mentionate la POLITICA DE RETURURI;

- Adresa pe care ati folosit-o pentru a face comanda a fost gresita sau nu a fost exacta.

Va asiguram ca firma noastra face tot ceea ce este posibil pentru a satisface in cele mai mici detalii cerintele clientilor sai.

Firmele particulare de transport cu care lucram garanteaza manipularea si transportul pachetelor cu cea mai mare grija, preluand intacta marfa de la expeditor.